Infiintata in luna Mai 2010 saboticonfortabili.ro are ca obiectiv punerea pe piata romaneasca,prin vanzare directa si printr-un sistem de distributie,a unor produse de calitate, fabricate in Italia de catre producatori specializati pe incaltamintea confortabila.

*produse comercializate in reteaua de distributie:
Saboti medicali profesionali/Papuci de casa/Slapi confortabili cu variante de reglaj pentru picioare dificile
 
Conditii de comercializare:

1. Dezvoltare actuala doar in judetele:Timis,Caras-Severin,Arad,Bihor,Hunedoara

2. Alocarea unui spatiu pentru standul nostru de expunere a produselor.

3. Practicarea unui adaos comercial de maxim 25% peste pretul de achizitie-pretul de vanzare fiind recomandat de furnizor.

4. Plata la perioada de 7 sau 14 zile  a  produselor vandute de pe stand.La inceperea colaborarii marfa se inventariaza si se pastreaza o evidenta comuna a cantitatilor de pe stand.

5. Oferim garantie produselor comercializate in magazinul dumneavoastra.Produsele returnate de clienti in termenii din talonul de garantie,vor fi schimbate de catre furnizor.

6. Incaltamintea veche,de sezon sau care nu are trecere se inlocuieste cu produse similare sau se face retur.

7. Nu preluati comenzi pentru anumite modele,mereu se vinde doar ceea ce este pe stand.Aprovizionarea este asigurata de furnizor.

8. Magazinul dumneavoastra e obligat sa pastreze produsele aduse de furnizor in conditii decente,evitandu-se expunerea in soare sau la surse de caldura excesiva sau orice factor ce ar putea degrada incaltamintea accelerat.